A gerinctorna egy testtartásjavító, egészségmegőrző mozgás, ami segíthet meglévő gerincproblémáinkat kezelni és azokat megelőzni is.

 

Csoportos gerinctornáimon alapos, átmozgató, nyújtó-, lazító-, erősítő gyakorlatokat végzünk, amelyek akár álló, akár ülő munkával töltött napjainkat könnyítik meg. Mindezek hatékonyságát számos eszköz segíti, melyek rendelkezésre állnak a tornák során. Ajánlom mindazoknak, akik úgy érzik „itt fáj, ott fáj”, most a nyakam „állt be” az irodai monitor előtt gubbasztva vagy épp „leszakad a derekam”, mert egésznap álltam a munkahelyen… de ajánlom azoknak is, akik szeretnék mindezt megelőzni és egy jót tornáznának.

 

Egyéni tornáimat személyre szabottan végezzük, különösen összpontosítva a páciens panaszaira. Legyen az lúdtalp, lumbágó, banyapúp, gerincferdülés stb…

 

Minden esetben lényeges az első torna előtt az egyéni állapotfelmérés, beszélgetés, amely természetesen ingyenes és nem tartozik a torna idejéhez. Tornáim után elengedhetetlenül fontos, hogy rövid, pár perces, egyszerű otthoni gyakorlatokkal lássam el a pácienseket, amelyekre elég napi 5 percet szánnunk, és közös tornáink is hatékonyabbak lesznek.

 

 

 

 

KEZDŐLAP

MAGAMRÓL

KISMAMÁKNAK

GERINCTORNA /LÚDTALPTORNA

KINESIO TAPE RAGASZTÁS

INFORMÁCIÓK

KAPCSOLAT

Heckenast Dóra

telefon: +36 30 401 4367

e-mail:   info@vertebratrening.hu

Köszönet a képekért: Daubnerné Birkás Biankának

Kövesd az oldalt, vagy üzenj nekem facebookon is!